SEA ADWORDS | MEER CONVERSIES MET JE WEBSITE

Gratis SEO scan Beter: “Educatief peuterspeelgoed voor in de auto” W www.kliq.nl Lees het hier allemaal
Onze SEA experts beginnen bij de basis, namelijk: het in kaart brengen van het bedrijf, de doelen en de doelgroep. Hierop baseren we de SEA campagne voor optimaal resultaat.
Uw campagnes worden altijd beheerd en geoptimaliseerd door iemand die beschikt over de Google Adwords Individual Qualification certificering.
says: De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en geen eenmalig poging om hoog in Google te komen. Wij bieden je een traject waarbij je per maand een laag bedrag betaald. Zo haal je tegen een lage investering het meest optimale resultaat uit je kansen in de Google resultaten.
Doelen Gebruikerstest BTW nr: 858306001B01 Gebruik je WordPress? Dan kan je eigenlijk niet om Yoast heen. Voor Joomla is de SEO Generator erg prettig en in het geval van Drupal gebruik je de Seo Tools.
Denk bij social media kanalen aan: Dit betekent simpel gezegd: Webton prefereert website optimalisatie voor de normale/organische kant in Google boven de AdWords advertenties. De kosten van de AdWords advertenties kunnen hoog oplopen, daarnaast klikt altijd nog ruim 70% van de mensen op een resultaat in de organische kant van Google. Deze SEO resultaten zijn door MKB bedrijven goed te meten middels Google Analytics. Als tip voor een optimale Google optimalisatie geven wij dan ook: richt je eerst op de SEO (Search Engine Optimalisatie) van je website zelf, alvorens je aan Google betaalt (AdWords).
Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:
Stappenplan WordPress Voordat je aan de slag gaat met het bouwen van een structuur, zoek je ten eerste op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Hiervoor dien je dus een zoekwoordonderzoek uit te voeren. Weet je al wat voor dienst je gaat uitvoeren of wat voor producten je gaat verkopen? Dan zoek je daar relevante zoekwoorden bij. Vervolgens start je bij het begin, dus bij je homepage. Vanaf je homepage moeten de bezoekers van je website eenvoudig bij je belangrijkste categorieën kunnen komen. Daarom bepaal je eerst wat je belangrijkste categorieën zijn. Deze categorieën zullen weer subcategorieën hebben en vervolgens kom je bij de productpagina’s uit. Mocht je geen idee hebben hoe je dit het best kan aanpakken. Bekijk dan hoe grote retailers of dienstverleners dit hebben aangepakt.
* Alle afbeeldingen op deze website, behalve logo’s en eigen gemaakte screenshots, zijn afkomstig van dreamstime.com. Waarom je zoekmachine optimalisatie wilt inzetten
Door naar de data te kijken, wordt duidelijk dat het gebruik van minstens één afbeelding een heel positief effect heeft, deze pagina’s doen het veel beter dan pagina’s zonder afbeelding.
Deze pagina biedt een schat aan informatie over de satésaus. Het getoonde stuk gaat onder andere over de geschiedenis van de satésaus in Indonesië, hoe de saus wordt gebruikt, het recept en voedingsfeiten.
Kyrill Poelmans Meta tags (zoals de keywordtag) Video SEO Een drive om nog veel meer te willen leren.
Sitelinks-extensies om direct enkele pagina’s onder de aandacht te brengen, denk hierbij aan de ‘contact’ of een bepaalde product pagina; Wil je bovenaan in Google komen met je website? Betreed dan de wondere wereld van de zoekmachineoptimalisatie. Meteen uitproberen? Dat kan dankzij de gratis Keyboost-test.
Google Ubersuggest Online Marketing Bureau Amsterdam De naam Joomla! wordt gebruikt met toestemming van Open Source Matters, de licentiehouder in de VS en andere landen.
SEA – Google Adwords Fascinerend artikel zeg, hier kan ik wat mij voor mijn taalcursussen! Veel dank! Deze bewezen technieken om van jouw titel een echte aandachtstrekker te maken zijn de volgende:
Webfonts genereren Versterking team Sinds 2010 maakt Google gebruik van de website-snelheid als een officieel ranking signaal.
Novotel OOSEOO is een full service online marketing bureau. 6835 KT Arnhem Leergierig, zelfstandig en zeker ook een teamplayer.
info@markating.nl Klik op de partner badge en bekijk onze bedrijfsspecialisaties- en certificeringen op het gebied van Google- advertising – Een goede Website optimalisatie
Private lease Omhoog ↑ Google gaat mobile friendly sites bevoordelen in Zoekresultaten (12 maart 2015). Wat houdt Google AdWords in?
94.Gebruik alleen een minteken als scheidingsteken in de URL. In hoog-competitieve markten kan alleen een echt goede opzet en 100% finetuning en optimalisatie een campagne rendabel maken. Dat zit hem in heel veel kleine zaken die alleen een echte AdWords specialist weet.
Virtuele tour Het aantal bedrijven dat bewust bezig is met het optimaliseren van hun website en webshop neemt nog altijd sterk toe. Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachine optimalisatie neemt toe. Websites en webshops die niet investeren in SEO zullen uiteindelijk zakken of zelfs verdwijnen uit de zoekresultaten. Onderzoek heeft aangetoond dat de zichtbaarheid van een website drastisch afneemt als deze niet op de eerste pagina in Google staat. Bedrijven met een hoge positie worden door bezoekers gezien als ‘topmerken’ die ze onderbewust associëren met kwaliteit en professionaliteit. Zoekmachine optimalisatie wordt dus steeds belangrijker. De vestigingsplaats is ook belangrijk. Dus of je bedrijf gevestigd is in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Leiden, Den haag of Haarlem geeft mogelijkheden om de lokale markt te bedienen. Klanten vinden het prettig om lokaal te kopen, dus google houdt daar rekening mee!
Wekelijkse ranking rapportage SEO tip: Website optimalisatie door sterren in de Google zoekresultaten Flexibiliteit: van vast maandabonnement tot eenmalige of periodieke werkzaamheden.
De tekst moet iets toevoegen. Handige WordPress plugins Hoe krijgen wij websites hoger in Google? Google AdWords optimaliseren
Voor iedere individuele klant ontwikkelen wij een AdWords advertentie strategie op basis van de mogelijkheden binnen uw beschikbare advertentiebudget en de beoogde doelstelling zoals branding, conversies en/of leadgeneratie.
Nee, wel zeer uitgebreide productinfo en case studies beschikbaar. Vragen?  085 40 111 00 Ook kun je bijvoorbeeld ‘blogs laten schrijven‘.
‘Voor niets gaat de zon op’, zullen we maar zeggen. Alle agenda-items Onderwerpen Geschiktheid voor mobiel en tablet Als je puur naar organische vindbaarheid kijkt zijn er 3 tips die Online Boswachters kan geven:
Ontwikkeling website 20 februari 2016 om 22:20 Email:info@searchflow.nl Vul hieronder je websitenaam in en check of je website correct wordt weergegeven op de meest gebruikte schermformaten, zoals op een PC, laptop, tablet en smartphone.
door Tim Rooza · Gepubliceerd 28 december 2014 · Bijgewerkt 13 januari 2017
Door smoop op 29 december 2016 Het belangrijkste voor jouw positie in Google is dat je exact weet hoe de Dwell Time werkt en het optimaliseert. Nu weet je zeker dat je de volgende wijzigingen niet voor niets doet. Geregeld? Dan gaan we nu aan de slag met het optimaliseren van je WordPress-website.
mike@iclicks.nl IMU Redactie Ben jij echt een Google Ads Specialist? En heb je echt een passie voor online marketing en e-commerce? En wil jij bijdragen aan een leuk team en aa… Optimaliseer voor mobiel in 2016!

Google Ads (AdWords Specialist h1>

Zoekmachine Optimalisatie en Google Ads Beheer h2>

030 – 227 05 94  036 – 751 97 37 Beheer door uitsluitend gecertificeerde AdWords-consultants Bid Management
Campagne inrichten en zoekwoorden kiezen Stage bij Buro Koorts Een gebruiksvriendelijkere website waardoor bezoekers eerder contact opnemen.
Gratis download Ten slotte is het belangrijk om te zorgen dat de links werken. Foutieve links leiden tot irritatie en daardoor een slechtere gebruikservaring. Google beoordeelt dit met een slechte score.
Google HQ zit in Amsterdam. De Google Premier Partners zitten verdeeld over het land. Het maakt daarbij echt niet uit of jouw Google AdWords certified partner bureau bij jou om de hoek zit of niet. Ga voor de beste statistieken en ga op jouw gevoel af, tegenwoordig zijn we digitaal dichterbij dan ooit en is het echt niet nodig om die buurman om de hoek hiervoor in te schakelen.
En bij voorkeur ook WordPress om landingspagina’s aan te passen
© Copyright Online Marketing Bureau iClicks 2018 Fontane Pennock, Seph Naamsbekendheid effect Video campagnes Redactioneel Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct.
Online marketing Groningen 7. Gebruik interne links Aanmelden Download WordPress handleiding
Hoe werkt zoekmachine-optimalisatie (SEO)? Google adwords bureau Link Research Tools geeft je een risico-analyse van je linkprofiel zodat je indien nodig maatregelen kunt ondernemen om ‘low quality’ links naar je website uit de wereld te helpen.
Hoe hoger je in Google scoort met je website hoe meer kans op bezoekers. Website optimaliseren
Onze technologie De inzet van AdWords Certified Professionals voor alle klanten
ADWORDS ZOEKWOORDEN | SEO SERVICE UTRECHT ADWORDS ZOEKWOORDEN | SEO SERVICE EINDHOVEN ADWORDS ZOEKWOORDEN | SEO SERVICE GRONINGEN

Legal | Sitemap
[otp_overlay]

15 gedachten over “SEA ADWORDS | MEER CONVERSIES MET JE WEBSITE”

 1. Het gebruik van Google Adwords is perfect voor het vindbaar maken van uw website. Het maakt in principe niet uit om welke business het gaat: of u nou kleding of elektronica verkoopt. Als u beter gevonden wilt worden in de zoekmachines, is Google Adwords het programma dat u verder kan helpen. Het gebruik van Google Adwords is geschikt voor iedereen die enigszins de weg weet te vinden op het wereldwijde web. Het kan echter zo zijn dat u niet exact weet hoe het moet of dat u geen tijd heeft om uit te vogelen hoe Google Adwords exact werkt. Geen probleem! Onze experts van Adwords bureau Intelligent Online weten precies hoe ze u moeten helpen. Met de nodige kennis en jarenlange ervaring weten onze werknemers exact hoe ze uw website op de eerste zoekpagina van de zoekmachines kunnen laten verschijnen. 
  Google AdWords is flexibel: uw campagne staat zo online
  Servaas is als Manager Klantbeleving bij Mijndomein (CCO) verantwoordelijk voor de ondersteuning aan alle klanten. Daarnaast is hij werkzaam voor MijndomeinAuto en een enthousiaste trouwfotograaf.
  Van Eldijk
  Nieuws en aanbiedingen (22)
  Je krijgt bij ons alles, en dan bedoelen we ook echt álles. Geen beperkingen op kanalen, zoekwoorden, functionaliteiten etc. Full-featured noemen we dat, bekijk al onze Adwords-features.
  User experience (UX) testing
  Google geeft gebruikers op basis van de zoekterm die ze opgeven een volgorde van relevante pagina’s. Toch is het uiteindelijk de gebruiker zelf die beslist waar hij heen gaat of waar hij een aankoop doet. Daarom is usability van essentieel belang bij zoekmachine optimalisatie.
  Vanaf 7 dollar per maand

 2. Dat garandeer ik je.
  074 – 8200 900
  Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  Wij geloven dat analyse en inzicht in de oorzaken van vraagstukken cruciaal zijn vervolgens oplossingen te implementeren die efficient, effectief en schaalbaar zijn.
  Google Adwords kent de volgende extensies:
  Het verzamelen van goede inkomende links naar uw website is nog steeds één van de beste manieren om te scoren in Google en de posities in de zoekresultaten van Google te verbeteren. Het verhoogt uw geloofwaardigheid, autoriteit en het aantal bezoekers aan uw website. Linkbuilding hoort een vast onderdeel van uw zoekmachine marketing te zijn. Maar het kan ook riskant zijn. Reden te meer om de echte specialisten in te huren.
  De juiste zoekwoorden
  Online marketing Groningen
  attief

 3. Een eigen Website beginnen
  0 I like it
  De afgelopen jaren gingen vele webshops met ons een samenwerkingsverband aan om professionele AdWords campagnes te laten bouwen. Door de jarenlange ervaring hebben we een Adwords werkwijze ontwikkeld welke onze diensten altijd tot een succes maken. Daarnaast controleren we of web analytics zijn ingesteld voor een correcte meting. We monitoren de campagnes voortdurend en zullen op basis van rapportages advies geven over het behalen van optimaal rendement.
  Expert kiest PauwR voor digitale marketingstrategie en -uitvoering18 maart 2018 – 20:32
  Adverteren
  Content audit
  Goede doorgroeimogelijkheden;

 4. Wij gaan zorgvuldig met geregistreerde gegevens zoals e-mailadressen en namen om. Wij verkopen geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is bedoeld om te reageren op de site en om je te kunnen profileren. Mochten we in de toekomst toch commerciële boodschappen willen versturen, dan zal dit uiteraard opt-in zijn en word je niet ongevraagd benaderd. Ook met gegevens die met contactformulieren of via e-mail naar ons worden verstuurd, gaan we zorgvuldig om. Deze persoonlijke gegevens worden als vertrouwelijk informatie behandeld.
  Campagnes uitbesteden aan een Google Ads specialist?
  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.OkNeeMeer lezen
  “Ideale combinatie, we zijn zeer tevreden”
  $(document).ready(function(){
  Artikelupdate! Oude versie: 5 januari 2011 >> Nieuwe versie: 25 juli 2017
  Zoals gezegd vind ik Google Analytics soms een tikkie ingewikkeld. Daarom gebruik ik ook een andere statistiekentool: Clicky. We bieden dit product ook aan aan onze eigen klanten onder de naam “ProStats”. Clicky is misschien wat minder uitgebreid maar dat maakt het ook weer overzichtelijker. Bovendien biedt het functies die Analytics niet heeft (of daarin alleen met workarounds zijn te realiseren). Zo kun je bijvoorbeeld standaard zien of mensen bestanden downloaden van je website.
  Locatie extensies
  SEO handleiding in video vorm

 5. Omhoog ↑ Irrelevante meta tags onwettig verklaard in Duitsland (9 augustus 2004). Geraadpleegd op 18 april 2011.
  Veel gestelde vragen
  Tags: AdwordsArnhemfreelancefreelance online marketeermarketeerno cure no payonlineOnline MarketingShared revenueUitbestedenVelp
  En een echte online Heerser combineert z’n Google AdWords campagne natuurlijk met zoekmachine optimalisatie, want wat is er mooier dan je concurrenten te verwijzen naar een positie onder de vouw? Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat goede posities in de gratis en betaalde resultaten van Google elkaar indirect versterken.
  Adwords uitbesteden Purmerend
  Neem een kledingwebshop.

 6. Dat zijn vijf verschillende manieren om dezelfde term toe te voegen aan je pagina waardoor deze beter gevonden zal worden. Maar dan ben je er nog niet.
  megatags
  085 401 3593
  3. Zorg dat een SSL certificaat aanwezig is externe links
  Met Google AdWords kun je simpelweg gezegd tegen betaling op de beste plekken komen bij zoekresultaten van de zoekmachine Google. Het is echter niet zo dat deze plek alleen bestemd is voor degene die het meeste geld biedt voor deze positie. Google wil namelijk dat de gebruiker van de zoekmachine relevante zoekresultaten te zien krijgt. Het gaat dus om meerdere factoren om één van die beste plekken te krijgen in Google AdWords. Daarom houden onze AdWords specialisten zich elke dag bezig met deze factoren. Hierdoor kan er een campagne worden opgezet die winstgevend is voor jouw onderneming.
  Privacy & Disclaimer
  Het fijne aan deze tool is dat het gratis is én dat je meer zoekopties hebt. Je kunt op zoekwoord, locatie, taal en soort apparaat selecteren. Ook je kunt de resultaten als .csv opslaan zodat je het verder in Excel of in een database kunt uitpluizen. Je kunt de tool eindeloos gebruiken. Wil je meer dan 1 zoekstring tegelijk gebruiken, dan is er een betaalde versie. Zo kun je bijvoorbeeld doen hoe potentiële klanten uit Groningen op ‘online communicatie advies’ zoeken, en wie er hoog in Google staan. Dat ziet er zo uit:

 7. Deze zoekwoorden verwerk je als volgt in de tekst:
  Gebruik Sticky Headlines
  Hoog in Google komen met je website heeft zich ontwikkeld tot een soort wetenschap die SEO heet.

 8. Dat is lastig te zeggen, per bedrijf verschilt het namelijk weer wat de kosten zijn. Zo speelt de concurrentie een rol en ook de kwaliteit van de website is belangrijk. Aan de hand van een adviesgesprek kunnen wij u direct vertellen wat er allemaal mogelijk is voor u en wat de kosten zullen zijn.
  Een hogere positie in Google zorgt ervoor dat meer mensen je website te zien krijgen, waardoor meer mensen zullen doorklikken.
  Wil je weten hoe het met je huidige AdWords campagnes gaat en of wij hier zaken aan kunnen verbeteren, vraag dan een gratis beknopte analyse van je account aan.
  104. Krijg je site hoger in Google door actief te posten op Google+

 9. Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google AdWords kun je gebruik maken van verschillende gratis tools die je op weg helpen. Wanneer je hierbij echter optimaal resultaat wilt behalen, heb je meer nodig dan alleen deze gratis tools. Er zijn namelijk verschillende betaalde tools voor bijvoorbeeld het analyseren van concurrenten. Gespecialiseerde bureaus maken vaak gebruik van deze tools en door je AdWords uit te besteden hoef je deze tools niet zelf aan te schaffen.
  Doel-CPA (kosten per acquisitie); de bied strategie om te optimaliseren voor conversies.
  SEO tip: verzamel online recensies
  Gratis goodies, e-books en updates over SEO en ondernemen ontvangen?
  De indexatiecomponent heeft te maken met hoe gemakkelijk het voor zowel de bezoekers als voor de zoekmachine is om alle pagina’s op uw website te indexeren voor de zoekmachine resultaten. Als u uw website geoptimaliseerd heeft wat betreft het tekstcomponent maar de pagina’s kunnen niet gevonden worden door de zoekmachines dan komt u nog niet voor in de zoekmachineresultaten. De belangrijkste zaken om rekening mee te houden met betrekking tot de indexatiecomponent zijn:
  Officieel gecertificeerd AdWords Premier Partner
  Veel belangrijker is om te weten met welke woorden je meer kans maakt. Cijfers dus.
  Geef je verschillende pagina’s goede titels en beschrijving. De titel zie je terug in de zoekresultaten. De beschrijving moet meteen duidelijk maken waar die pagina over gaat.
  Ten eerste is het belangrijk dat je jouw zoekwoorden verwerkt in de beschrijving. Daarnaast wilt Google een meta-description zien van ongeveer 140 tot 160 tekens. Door je meta-description op te laten vallen, kan ook je CTR (=Click-Through-Rate) flink verhoogd worden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw meta-descriptions opvallen? Wij geven je 4 tips:

 10. Meer informatie
  Naar aanleiding van uw aanvraag zal onze AdWords Specialist contact met u opnemen om op korte termijn een telefonische intake te plannen. Tijdens de intake zal duidelijk worden met welk doel u wil adverteren, welke zoekwoorden daarbij horen én welk clickbudget u wenst te investeren.
  Steel Garden
  een hoge kwaliteitsscore
  Gemiddelde beoordeling
  YouTube: adverteren voor, tijdens of na een YouTube video? Of je video tussen de zoekresultaten laten verschijnen? Als Adwords expert adviseer ik je graag!
  1015 BR Amsterdam
  Met Google AdWords kun je simpelweg gezegd tegen betaling op de beste plekken komen bij zoekresultaten van de zoekmachine Google. Het is echter niet zo dat deze plek alleen bestemd is voor degene die het meeste geld biedt voor deze positie. Google wil namelijk dat de gebruiker van de zoekmachine relevante zoekresultaten te zien krijgt. Het gaat dus om meerdere factoren om één van die beste plekken te krijgen in Google AdWords. Daarom houden onze AdWords specialisten zich elke dag bezig met deze factoren. Hierdoor kan er een campagne worden opgezet die winstgevend is voor jouw onderneming.

 11. HV Media
  Bezoekers die je website al eens bezocht hebben maar nog niet de gewenste handeling hebben verricht zijn zeer waardevol. Zij hebben al interesse getoond, maar waren nog niet klaar voor de gewenste handeling. Door het opzetten van een remarketing campagne worden deze bezoekers gericht bereikt met advertenties die speciaal aan deze personen zijn aangepast. Deze advertenties verschijnen in het Display Netwerk of op Google Zoeken. Ben je in het bezit van een webshop? Dan zetten we dynamische remarketing in waarbij we bezoekers advertenties tonen die betrekking hebben op het product dat ze op je website hebben bekeken. Zo kun je de artikelen die je verkoopt in je webshop extra promoten.
  Je hoeft niet alles zelf te doen in Google AdWords. Je kunt ook gebruik maken van een script die je upload en die automatische aanpassingen maakt. AdWords scripts zijn geavanceerde Javascript codes die je kunt toevoegen aan je Google AdWords campagnes. Het zorgt ervoor dat je veel tijd kan besparen door handmatige acties te gaan automatiseren.
  Adverteren op social media
  Online Marketing Consultant

 12. Of heeft Google daar iets slims op bedacht? Statistieken als ‘tijd op de pagina’ en ‘het aantal unieke bezoekers’ zijn handig meetbaar met Google Analytics. Handige bladwijzers kun je aanmaken in de snelle browser van Google: Chrome. Door z’n grote populariteit heeft Google hiermee een compleet beeld van deze eerder genoemde gedragsfactoren. Bekijk maar eens het aantal websites dat Google Analytics gebruikt:
  Like
  Altijd binnen een werkdag een reactieGecertificeerde Google experts
  bladwijzers (bookmarks)
  _scoopi = {‘onload’: function() { this.trkDocumentLoad(); }};
  ”Gonect is een jong, dynamisch en fris team. Wij als Decoratietakken ervaren de samenwerking als zeer prettig. Als er vragen zijn, dan wordt hier vlug op geantwoord. Gonect is ook een fijne partij om mee te sparren. Daardoor komen we tot doordachte ideeën/oplossingen voor bepaalde problemen of vraagstukken.”

 13. Het is korte termijn doen en lange termijn denken!
  Contentplanning
  Vóór je begint met schrijven, formuleer je die vraag voor jezelf. Waar ga ik antwoord op geven? In mijn eigen online artikelen zie ik dat terug in het intro: dit artikel geeft antwoord op de vraag…
  Om met je website hoger op Google te komen is het uiterst belangrijk om een gebruiksvriendelijke website te hebben. Zo mag de laadtijd van de website niet te lang zijn. Google geeft je site een score tussen de 0 en 100. Wanneer de score hoger is dan 80 dan zit je goed. Bekijk hoe jouw website ervoor staat door jouw website door pagespeed te halen. Je kunt de snelheid van je website verbeteren door een groter hostingspakket te nemen en/of onnodige plug-ins te verwijderen. Ook kun je je afbeeldingen op je website verkleinen.
  Wij hebben ervaring met de Bouw & Industrie branche!

 14. FRMWRK is een gecertificeerd Google Partner en we zijn een specialist op het gebied van Google Adwords. Wij zorgen ervoor dat we het maximale rendement uit Adwords halen. Wij zorgen voor meer (relevant) verkeer en voor meer conversies op jouw platform. We leggen je graag uit wat onze aanpak is op dit SEA kanaal.
  Als je ook nog eens snel reageert met een zinnig antwoord ben je je bezoekers aan het trainen om meer en vaker reacties achter te laten.
  Jong en dynamisch Google AdWords bureau
  Wim

Plaats een reactie