GOOGLE ADWORDS SPECIALIST RESUME | SEO SERVICE AMSTERDAM

Vind de verborgen gebreken van je site, Alexander Bijl Adwords uitbesteden? De advertenties op de populaire zoekmachine Google, is voor veel ondernemers tegenwoordig een belangrijk marketingkanaal. Een basic Adwords-campagne opzetten is niet moeilijk, na het maken van enkele basisinstellingen zijn uw advertenties binnen enkele minuten up-and-running. Maar voor het effectief inzetten van Adwords is veel kennis en kunde nodig. Het gezegde “easy to learn – hard to master”- gaat hierbij zeker op. Het uitbesteden van Adwords campagnes – is dat handig?
Reden is simpel: iedereen wilt ranken op zoekwoorden die het meest worden ingetypt. Daarop kun je zeker geld verdienen, maar het is een lange en zware weg in plaats van ranken op vele langere zoektermen.
Welke SEA werkzaamheden kunnen wij verrichten voor jou? Martijn Scheijbeler
Login / Registreren SEO tactieken komen en gaan, het louter nastreven van de laatste linkbuilding trends is sisyphusarbeid, oftewel tergend werk, dat nooit tot een einde komt en vruchteloze inspanning vereist.
Klantervaringen Online Marketing Implementatie Wekelijks nieuws in je inbox? Op dit zoekwoord wordt minder vaak gezocht als bijvoorbeeld ‘schoenen kopen’, maar waar schoenen kopen veel vager is, spreekt het longtail zoekwoord veel meer de intentie uit om ook echt te kopen. Er wordt immers gezocht naar specifieke rode schoenen van merk X. Als jij er vervolgens voor zorgt dat jij hiervoor een pagina hebt gemaakt, waarin je benadrukt waarom jouw website perfect is om die rode schoenen te kopen dan verkoop je veel eerder dan als iemand op schoenen kopen zoekt.
3. SEO vergt tijd en energie Wij verzorgen uw complete Google Adwords campagnes op basis van uw wensen en onderneming.
2018 in met 18 minder veelgemaakte fouten in SEO Prijzen SEO op adviesbasis Gratis, enorm uitgebreid (maar soms wel een beetje complex) Door ela op 1 februari 2015
Onderhoud & beheer ✔ Google Analytics Ruben Bunskoeke says: 9 juni 2015 om 10:12 Met de gratis SEO scan van Hogeringoogle.nu krijg je een optimalisatie rapport waarbij gekeken wordt in welke mate de homepage van je website is geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekwoorden. De scan analyseert je website op meer dan 40 punten en legt je uit hoe je hoger kunt scoren in Google.
3 Google Ads ad extensies die (te) weinig gebruikt worden Aanvraag Trainingen wordpress_logged_in_ Copyright © 2018 Vindkracht 9. All rights reservedPrivacy PolicySitemap
Dwell Time?! – Ja, zonder deze optimalisatie zal jij nooit bovenaan komen (en blijven) in Google Hoe bepaalt een zoekmachine zoals Google op welke positie in de zoekresultaten mijn website komt te staan?
Animatie video BVA peiling adverteerders en… 10-09-2018 Vervolgens ga ik in op een aantal specifieke aspecten van SEO, zoals het gebruik van SEO-tools, javascript, mobile, https, web-standaarden en redirects. Het gehele gebied van SEO wordt daarmee in deze handleiding behandeld. Het allerlaatste hoofdstuk somt alle SEO-aspecten zoals die in deze handleiding aan de orde komen op, in de vorm van een handige seo tips/checklist. 
Thanks voor deze tips, mijn doel is om mijn net gepubliceerde site http://www.vza-cables.com ook goed hoog te hebben staan straks. Kan mooi aan de slag zie ik wel! Een dergelijke afspraak kan ervoor zorgen dat de ondernemer relatief weinig risico loopt, terwijl de online marketeer zich maximaal inspant voor een optimaal resultaat.
Max Swinkels Hebben al meerdere pagina’s of blogposts over het onderwerp geschreven Daarnaast geeft Google je enorm veel richtlijnen om ervoor te zorgen dat je website hoog in de zoekmachine terechtkomt. Waarom zou je je niet hieraan houden?
Bel +31 46 204 11 67 44. Blijf links opbouwen in een natuurlijk tempo Vind de verborgen gebreken van je site, Het verbeteren van de laadtijden van je website voor een betere bezoekerservaring[17]
Gelukkig heeft Google daar een kwaliteitslabel voor in het leven geroepen: de Google Partner. Die Google Partner badge mag je alleen gebruiken wanneer je voldoet aan de best wel hoge eisen van Google. Op de eerste plaats mag je als Google Partner elk jaar middels diverse examens de eigen kennis en kunde op het gebied van AdWords keer op keer bewijzen. Daarnaast moet je als bedrijf voldoen aan bepaalde omzeteisen om je als bedrijf Google Partner te noemen.
Verdubbel uw website-aanvragen. Gegarandeerd! De tevreden klanten van Traffic Today adverteren met adwords | adverteren op mobiel | adverteren google | adverteren op google | adwords | adwords bureau | adwords cursus | adwords expert | adwords experts | adwords hulp | adwords offerte |adwords workshop | cursus google adwords | cursus zoekmachine optimalisatie | google adwords | google adwords cursus | google adwords workshop | adwords uitbesteden | adwords specialist | google adwords specialist | google adwords uitbesteden
Webwinkel Alweer een kleine ondernemer gelukkig gemaakt Zoekmachine Marketing is de term voor zoekmachine optimalisatie EN zoekmachine adverteren. Het verschil tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren leggen we graag uit:
Home Blog SEO 1.000.000 zoekresultaten onderzocht: Lees hier dé zoekmachine optimalisatie factoren die werken!
Beiaardiershoeve 413 ALERT OPSLAAN 8. De snelheid van je website! Ben jij klaar voor meer relevante bezoekers via Google (en natuurlijk ook in Bing)? Wil je werken met een betrouwbaar en transparant zoekmachine optimalisatie bureau? Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor je het weet ligt er een plan voor een succesvolle SEO-campagne.
5 Tips om jouw Google AdWords bureau te beoordelen Gebruikersnaam
Basic vloeren Zoekmachine optimalisatie in Google is een wisselwerking tussen veel verschillende technieken. Door middel van deze verschillende technieken wil je aandacht genereren bij jouw doelgroep. Jij – en dus ook jouw doelgroep – gebruikt een zoekmachine als Google om wat te zoeken, deze zoekopdracht typ je in en jij wilt relevante websites zien die bij jouw vraagstuk passen. Voor elk bedrijf is het dus essentieel om te weten hoe je doelgroep zoekt, op welke termen en hoe jij hier op in kunt spelen. Dit doe je bijvoorbeeld door goed zoekwoordonderzoek te doen. Een zoekmachine optimalisatie bureau kan jou helpen om uit te zoeken welke zoekwoorden het beste bij jouw business passen. Het is dus belangrijk dat je weet waar jouw doelgroep naar op zoek is en hierop in te spelen. Je moet je pagina’s zo schrijven dat ze interessant en nuttig zijn voor de bezoeker.
Google Ads Quality Score (kwaliteitsscores): De waarheid Verwijder zoekwoorden welke een laag CTR hebben of optimaliseer de advertenties
Antwoord binnen 30 minuten Met name voor de scanners MOET je dan kopjes hanteren in je artikelen. Zo niet, dan verlaten ze je website al snel. Weet je nog de term die daar bij hoort?
linkprofiel Is Google heilig? Op Marketingfacts gebruik we: vacatures Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen; info@echomarketing.nl
”Met Gonect haal je expertise binnen op het gebied van social media van LinkedIn tot Facebook, maar ook op Google kunnen zij een rol van betekenis bieden. In ons geval hebben ze uitstekend werk gedaan op het gebied van social media training en het recruitment proces op Facebook voor een van onze vacatures. Gert en Bart, dank voor jullie hulp!”
Overtuigd van onze kwaliteit maar geen tijd om alles zelf te doen? Vraag dan een gratis analyse aan voor je hele website. 27. Het écht meetbaar maken van je inspanningen
SEO anno 2017 Social Media monitoring WordPress optimaliseren voor een hogere snelheid Rotterdams internetbureau Google Venice Update
Deze tips zijn zeer beknopt geschreven zodat bijna iedereen ze kan begrijpen. Je hoeft dus niets te weten over websites of SEO. Heb je toch nog vragen dan horen wij het graag zodat we de inhoud nog beter kunnen maken.
Unieke SEO methode Sinds 13 november 2013 heeft Google een nieuwe partner status in het leven geroepen genaamd “Google-partner”. Google heeft de grote groep AdWords Certified Partners beoordeeld op kwaliteit en klanttevredenheid. Hierop volgend heeft een klein percentage de officiële Google-Partner status toegekend gekregen. iClicks Nederland maakt onderdeel uit van deze selecte groep Google-partners en daarmee bent u bij ons verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening op het gebied van online marketing.
Gratis QuickScan aanvragen Bovendien verliezen domeinen hun waarde naarmate de tijd vordert. Links worden verwijderd en concurrenten komen op. Een oud domein betekent dus zeker niet automatisch groot succes in de zoekmachines voor jouw website en bedrijf.
Waarom zou je ons inzetten als Adwords Specialist?
Online marketing kennisbank x Dit zijn allerlei manieren om je tekst beter leesbaar te maken. En zoals eerder gezegd: Google houdt van leesbaarheid. Pas daarom deze tip toe om hoger te scoren in Google.

Google Ads (AdWords Specialist h1>

Zoekmachine Optimalisatie en Google Ads Beheer h2>

Te veel mensen ‘durven’ niet te beginnen, stoppen te snel en proberen te weinig uit. Alle drie de ‘sleutels’ heb je nodig om jouw plek in jouw niche in de zoekresultaten (en tussen alle concurrenten) te vinden en op te eisen.
Ja. DoubleSmart is een gecertificeerd Google Partner en Google beloont ons rendementsinzicht met een 9,6. Bovendien beschikken wij over gecertificeerde specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van Google Adwords campagnes. Doormiddel van een gestructureerde en transparante werkwijze bepalen wij een strategie die perfect aansluit bij het bedrijf, de zoekwoorden en de doelstellingen die behaald dienen te worden. Hier wordt de campagne volledig op afgestemd en worden er specifieke advertenties opgesteld per zoekwoord. Ook de landingspagina’s worden geoptimaliseerd, zodat de bezoeker direct weet of je bedrijf de geschikte partij is. Met behulp van Google Adwords en Google Analytics wordt een analyse uitgevoerd welke advertenties goed lopen en wordt het budget opnieuw afgestemd. Tevens wordt er gekeken hoe de bezoeker zich op de website gedraagt. Wanneer er knelpunten gevonden zijn, waarom een bezoeker bijvoorbeeld niet overgaat tot actie wordt hier een passende oplossing voor gevonden om zodoende de bezoeker te overtuigen.
een hoge conversieratio CPA Winnaar Marktplaats Admarkt award Misschien kun jij al die nieuwe bezoekers en aanvragen helemaal niet aan als je op nummer één staat en vind jij het prima op nummer drie. Een SEA specialist kan jou helpen om de juiste strategie voor Google AdWords in te zetten. Op die manier zet jij Google AdWords in op de manier dat het voor jou goed werkt en zorg je ervoor dat je geen onnodige kosten maakt in je Google AdWords campagne.
3 – Relevantie is alles En als ik 3 sleutels mocht kiezen; beginnen, experimenteren en volhouden.
Individuele kwalificaties (bijgewerkt tot en met 1 maart 2016) SEO diensten Hoe preciezer, hoe beter: longtail zoektermen WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 adOrbit online marketing | Algemene voorwaarden – Privébeleid
Website, shop & apps Over Adwise > Cursus Google Analytics JE BENT PRAGMATISCH EN CREATIEF Orteliuslaan 9
Over B&S Media Internetmarketing Gebruik van title attributes taxicentralenissewaard.nl
17. Meld je aan bij Google webmaster tools Serpfox Laat mij je helpen om je bedrijf beter vindbaar te maken bij de doelgroep doe je voor ogen hebt.
40% van al het organisch verkeer naar het eerste zoekresultaat gaat Dit is het proces in het kort:
Nog 3 beschikbaar deze maand Geenen, Karel Bedankt voor je reactie en ook compliment :). We zullen inderdaad nooit zeker weten wat Google allemaal meet en weet. Maar zoals Martijn ook al aangaf, kunnen we er aan de andere kant ook vanuit gaan dat Google zich wel ‘aan de regels houdt’, aangezien ze goed in de gaten gehouden worden.
De belangrijkste ranking factor van content is het aantal woorden op een pagina. Dit komt neer op het plaatsen van relevante informatie in de vorm van tekst over het hoofdonderwerp van de pagina met daarbij gerelateerde informatie. Richtlijn hierbij is 1500 woorden per pagina.
3. Google Retargeting Zijn onze Google AdWords specialisten wel deskundig genoeg? Zo ja, is het de best mogelijke pagina? Zo niet, verbeter het.
Omhoog ↑ https://www.frankwatching.com/archive/2015/04/08/trustbuilding-het-nieuwe-linkbuilding-win-jij-het-vertrouwen-van-google/ Focus op de juiste boodschap © 2018 PostAds|sitemap
13/09 Cursus WordPress vol Reputatie Tip – Online adverteren We blijven je website optimaliseren. En je concurrent in de gaten houden. Die kijkt natuurlijk ook stiekem naar jouw reilen en zeilen en zou dus weleens onverwacht op jouw succes kunnen reageren. Wij houden het allemaal in de gaten, geen stress.
Shopping adverteren Meer verhalen Let op met intranetten of andere inlogpagina’s. Geef voor deze pagina’s aan dat deze niet indexeerbaar zijn, anders heb je kans dat beveiligde informatie alsnog vindbaar is in de zoekmachine.
Creëer aan de hand van een zoekmachine optimalisatie analyse een zoekmachine optimalisatie strategie die gericht is op kleine structurele verbeteringen. Hoog in Google komen op meerdere belangrijke zoektermen
Accreditaties Zoekmachine optimalisatie Social media marketing Controleer of de optie ‘Zoekmachine zichtbaarheid’ is uitgevinkt;
Onze aanpak Ga vervolgens bedenken welke woorden jouw doelgroep zou intikken om het probleem dat ze hebben opgelost te krijgen. Met startpagina’s en online bedrijfsgidsen op zich is niets mis. Er zijn heel veel goede sites waar je je bedrijfsprofiel kunt toevoegen met een link naar je website. Maar pas op voor dubieuze sites. Op enkele fraai ogende sites na, komen deze sites qua uiterlijk  vaak al slecht of matig over en zijn een verzamelbak van linkjes naar van alles en nog wat en bevatten veel reclame. Sommige sites plaatsen ook malware in browser van bezoekers, of willen je laten klikken op links naar sites met malware.
€149 4.75 (95%) 4 votes Over IMU Kurt Vanbiervliet Naar overzicht Hoger in Google Door jouw veelgestelde vragen goed in te richten pak je de hoe, wat, waar, waarom vragen allemaal mee en kun je op die manier jouw posities positief beïnvloeden.
B2B marketing funnel Werk jij samen met een bureau en herken je een of meer van onderstaande punten? Dan haal je zeker niet het meeste rendement uit je advertentiebudget. Sterker nog, de kans is groot dat je gewoon wordt opgelicht. Tijd voor een serieus gesprek, of als je zelf in een minder milde bui bent: tijd voor een grote schop.
ADWORDS CONTACT | MEER VERKOPEN MET JE WEBSITE ADWORDS CONTACT | SEO SERVICE NEDERLAND ADWORDS CONTACT | SEO SERVICE ROTTERDAM

Legal | Sitemap
[otp_overlay]

10 gedachten over “GOOGLE ADWORDS SPECIALIST RESUME | SEO SERVICE AMSTERDAM”

 1. Door Mike Hulscher op 24 november 2016
  Je bericht
  26. Maak je content leesbaar voor zoekmachines
  De lezer is degene die op jouw site komt, die jouw teksten leest en die je uiteindelijk wilt aanzetten om een koop te doen. Daarvoor schrijf je immers je teksten. Wanneer je tekst dan helemaal opgezet is voor zoekmachines, maar niet biedt waar je lezer naar op zoek is, ben je alsnog ver van huis.
  Dit mis ik bij veel internetschrijvers en internetmarketeers. Ze schrijven onbegrijpelijk om maar tegemoet te komen aan de SEO-eisen, terwijl het lezen van een beeldscherm al zo lastig is en internetlezers ongeduldig zijn.
  Dealerlogin Kom langs
  Leuk je te ontmoeten!
  Website:http://www.marketingtribune.nl
  ★★★★★★★★★★9 van 10 op basis van 31 beoordelingen bij Feedback Company

 2. Linkbuilding. Hoeveel websites verwijzen naar uw website en hoe sterk zijn deze links?
  Onze kantoren
  Sinds Google hun Penguin update uitbracht in 2012, raadden veel SEO professionals het af om backlinks te bouwen met exacte anker teksten. Echter, een aantal studies hebben aangetoond dat ankerteksten nog steeds belangrijk zijn.
  Zorg ervoor dat de webpagina’s goed te ‘lezen’ zijn voor zoekrobots. Als het lang duurt voordat je pagina laadt of als de code onjuist is, dan heeft de zoekrobot moeite om te ‘crawlen’ en zie je dit terug in de zoekresultaten (voor een check hiervan ga je naar http://www.google.nl/webmasters).

 3. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) is de kunst van het scoren in de organische (gratis) resultaten van Google. Dit zijn de resultaten aan de linkerkant van Google:
  SEA Zoekmachine adverteren
  WANNEER UITBESTEDEN?
  Na uw contact aanvraag krijgt u binnen 24 uur een reactie.
  Search Engine Optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn twee verschillende manieren om één doel te bereiken. Namelijk: zichtbaar zijn in de resultaten van een zoekmachine. Want zet je goed in op websites zoals Google en Bing? Dan leren steeds meer internetters jouw onderneming kennen. En dus ook potentiële, nieuwe klanten!
  Illustratie & animatie

 4. Klaar om hoog in Google te staan?
  2. Hanteer informatieve permalinks
  SEO copywriting
  IK WIL DIRECT CONTACT
  Qua volume hebben we ons gericht op de keywords: beroepentest en beroepskeuzetest.
  Je hebt de keuze gemaakt om Adwords uit te besteden aan een Adwords bureau, maar waar let je nu op bij het selecteren van een goed Adwords bureau? Als er voornamelijk in Google geadverteerd gaat worden is het belangrijk om te kijken of het Adwords bureau Google partner is. Als het bureau een x aantal campagnes beheert en voldoende gecertificeerde mensen in huis heeft dan is het bureau Google partner. Je kunt er dan vanuit gaan dat er voldoende expertise in huis is om jouw campagne goed op te zetten en te optimaliseren. De certificering kan gehaald worden door een interne opleiding bij Google te doen. Deze moet ieder jaar opnieuw gedaan worden om de certificering te behouden. Je kunt er van uitgaan dat de kennis van iemand die gecertificeerd is, dus up to date is. Een ander belangrijk aspect is dat het Adwords bureau enigszins feeling heeft met jouw business. Een gesprek met het bureau moet je voldoende gevoel geven of deze feeling met jouw business er is. Daarnaast kun je kijken naar het klanten portfolio. Heeft het Adwords bureau meer soortgelijke klanten van waaruit ze de ervaring kunnen gebruiken om jouw campagne optimaal te laten presteren?
  Gebruik je ook gerelateerde woorden? Welke?
  En valt er niets te verbeteren? Dat is toch ook fijn om te weten en dan kun jij kijken naar andere mogelijkheden om te groeien.
  Nieuwsbrieven met MailChimp

 5. 4 nieuwe features van Facebook lead ads
  Full Service Internet Marketing
  Links leiden namelijk tot betere rankings. Maar waar de meeste webmasters niet over nadenken is dat impact van links al veel minder is geworden de afgelopen jaren.
  Ranking factor van Linkbuilding
  Overige informatie:

 6. Een andere belangrijke graadmeter voor een hoge positie in Google is de hoeveelheid bezoekers die uw site trekt. Wanneer veel mensen naar uw site gaan en regelmatig terugkeren, kan dit door Google worden opgevat als een positief signaal. Steeds belangrijker bij het genereren van meer bezoekers naar websites zijn de diverse social media kanalen. Voorbeelden hiervan zijn Facebook, Twitter en LinkedIn. Ons social media team weet als geen ander welk kanaal geschikt is voor uw website en hoe het maximale uit de verschillende social media kanalen gehaald kan worden.
  Staat je website online, maar kun je hem niet of nauwelijks vinden in de zoekmachines? Of ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website en wil je het direct goed aanpakken? Maak gebruik van onze kennis over zoekmachine optimalisatie en groei online.
  Online cursuspakketten

 7. Focus je hele webpagina op het zo goed mogelijk oplossen van het probleem van de zoeker
  Copyright Semster, All Rights Reserved
  Getoetst op 35 onderwerpen
  Aanbod op maat
  Bij het kiezen van zoekwoorden kijk je onder andere naar het zoekvolume en de concurrentie. Vaak is het zo dat wanneer een woord een groot zoekvolume heeft er ook veel concurrentie op zit. Wanneer je eenmaal een goede positie hebt op een woord met een hoog zoekvolume kun je erg veel bezoekers genereren.
  Fijn weekend en ook jij bedankt voor het compliment!
  Enorme fluctuaties in de Google Zoekresultaten; Is dit Google Penguin 4.0?

 8. Overige Google toepassingen
  Maak direct een afspraak!
  van onze klanten
  Zoekmachine optimaliseren (SEO)
  Afgelopen jaar heeft Google een beroep gedaan op webmasters om hun website over te brengen op HTTPS. Zo werd HTTPS zelfs een ‘ranking signaal’ genoemd.
  Belangrijkste is een partij die voor je gaat werken te vragen wat zij op wekelijkse basis voor je doen om de campagne te verbeteren. Het daadwerkelijke werken aan jouw account. Te vaak zijn er grote bureau’s die management kosten in rekening brengen en maandenlang niets optimaliseren. Controleer daarom het onderdeel ‘wijzigingsgeschiedenis’ onder het tabblad ‘hulpprogramma’s’ regelmatig om te controleren of jouw bureau daadwerkelijk wat doet of alleen maar rapportages uitdraait.
  Volg Sprout op Instagram
  Routebeschrijving

 9. Een andere belangrijke graadmeter voor een hoge positie in Google is de hoeveelheid bezoekers die uw site trekt. Wanneer veel mensen naar uw site gaan en regelmatig terugkeren, kan dit door Google worden opgevat als een positief signaal. Steeds belangrijker bij het genereren van meer bezoekers naar websites zijn de diverse social media kanalen. Voorbeelden hiervan zijn Facebook, Twitter en LinkedIn. Ons social media team weet als geen ander welk kanaal geschikt is voor uw website en hoe het maximale uit de verschillende social media kanalen gehaald kan worden.
  Omhoog ↑ SEO kan ook staan voor “search engine optimizers”. Dit zijn adviseurs die zich bezighouden met het uitvoeren van optimalisatieprojecten voor klanten
  Gericht doelgroep(en) bereiken
  Bezoek- en postadres
  Linkbuilding is een methode om websites hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Linkbuilden kan door middel van interne links (op de eigen website) of externe links (backlinks vanaf een andere website). Beide varianten zijn onmisbaar om op termijn hoog in Google te komen.
  Hiermee probeer je hoger in Google te komen door aanpassingen aan jouw website of webshop. Dit kan zijn het verbeteren of toevoegen van tekst, het verbeteren van de websitestructuur, linkbuilding en technische verbeteringen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimalisatie of SEO genoemd. Als je wilt weten hoe de SEO status van je website nu is kan je gebruik maken van de Gratis Stramark SEO check
  2018 © B&S Media Internetmarketing. Alle rechten voorbehouden.
  Home Specialismen Zoekmachine Adverteren
  ‘Is het een blogbericht? Verander dan de datum in vandaag en plaats hem boven aan de blogpagina’

 10. J.S. de Jongplein 5 – 2.08
  Vloer Egaliseren
  Gratis website scan
  Succes kan niet worden gemeten Marketingbudget wordt niet optimaal benut
  Op basis van de uitkomsten van die verschillende analyses kan de SEO strategie bepaald worden.

Plaats een reactie