Dit Ben Ik

Mijn naam is Eric Sminia.

Sinds 1987 ben ik werkzaam in de IT branche en sinds 1998 met een eigen bedrijf in IT en Marketing.

Ik ben gepassioneerd over alles wat met automatisering te maken heeft, echter is mijn interessegebied verschoven naar internet marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Ik heb voor mijn toenmalige werkgever in 1995 mijn eerste domeinnaam geregistreerd (per post en per fax….) en in 1997 mijn eerste website gebouwd.

Ik vond dat zo leuk dat ik ook voor mijn plezier websites ging bouwen, niet zonder succes.

Bekijk hier portfolio van de websites die ik gemaakt heb.

Anno 2018 is mijn expertise verschoven naar vooral marketing, omdat het bouwen van een website maar een onderdeel is van het totale marketingbeleid van een bedrijf.

Want waar draait het om? De knikkers.

Hoe krijg je deze knikkers?

Door nieuwe klanten te verkrijgen.

Hoe krijg je deze nieuwe klanten?

Deels door mond tot mond reclame, echter een groot deel door dat je potentiële klant het product of de dienst die hij of zij nodig heeft opzoekt.

Als jij er voor zorgt dat jouw website, in hapklare brokken, deze informatie voert aan die bezoeker…. dan is verkopen via je website ineens vrij simpel.

Bij veel bedrijven is marketing een ondergeschoven kindje.

Nu dat vrijwel alles “gegoogled” wordt, is het belangrijker dan ooit dat JOUW website gevonden wordt en er boven uit steekt!

Natuurlijk, je hebt duizenden conculega’s die hetzelfde willen…. echter maken de meeste van die conculega’s ook dezelfde fouten… en dit is waar jij gaat scoren!

Want door hier te beginnen zet jij de eerste stap naar een website die beter verkoopt!