BEZOEKERS | SEO SERVICE AMSTERDAM

T: +31 (0)85 1052016 Finance & Insurance Lees ook: Zodra je ervoor hebt gekozen om met ons in zee te gaan zal er een intakegesprek plaatsvinden met één van onze projectleiders. Je hebt gedurende de zoekmachine optimalisatie campagne één vaste projectleider waarmee je samen naar online succes gaat streven. In dit gesprek inventariseert de projectleider alles omtrent jouw bedrijf en worden de doelstellingen besproken. Samen met een team van specialisten gaan wij aan de slag om de doelen na te streven.
Kosten: 2018 © MarcSchuurman.nl | All rights reserved | Algemene Voorwaarden Privacy statement
YoungCapital Bo-mij Alle vacatures DOWNLOAD HET EBOOK! App promoten Vind jij het artikel interessant? Deel het op social media.
Link Assistant Hoe weet u of uw website een penalty heeft gekregen? Een onverwachte daling in de bezoekersaantallen kan hierop wijzen. Heeft u daarnaast de website aangemeld bij Google Search Console? Dan ontvangt u berichten van Google als er één of meerdere problemen zijn geconstateerd.
of e-mail naar info@webdelta.nl E-mail ons Per saldo klikt het overgrote deel van de bezoekers in Google op de gratis resultaten aan de linkerkant, wanneer je daar bovenaan staat dan heb je dus nog een gunstigere uitgangspositie dan wanneer je bij Google Adwords bovenaan staat.
WordPress tips Deel knoppenDeel knoppenDeel knoppenDeel knoppen Martijn Assie says: 4 oktober 2014 om 02:53 Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website
Content/ websites die gebruik maken van minimaal 1 afbeelding staan significant hoger dan websites zonder afbeeldingen. Echter is het niet zo is dat als we aan een bestaande tekst een afbeelding toevoegen, dat dit de rankings (positief) beïnvloedt. Jammer!
– Automatische optimalisatie is leuk als je zeer grote campagnes beheert (maar zelfs dan worden tools ontwikkeld op maat om te zorgen voor een betere optimalisatie) maar voor kleine campagnes heeft het geen enkele zin. Handmatig campagnes optimaliseren (prijs, woorden en teksten) en laten beoordelen door een mens heeft de voorkeur.
Uw aanbod op Springest? Workshops & Trainingen Vrijblijvend van gedachten wisselen? Ultimate House Merchandise Privacy verklaring SEOguru
33. Denk aan verschillende devices 70. Zorg dat elke pagina op je website binnen enkele klikken bereikt kan worden. Dinny Verduin …zo min mogelijk kosten met zich meebrengen?
06-29 09 43 34 73. Maak indien nodig gebruik van een 301-redirect En nee: ik noem het geen GEO (Google Engine Optimization). Als je gaat optimaliseren, doe je dat in feite ook voor andere zoekmachines.
SEO strategie Ondanks dat zoekmachine optimalisatie erg ontastbaar is, willen wij het toch zo transparant mogelijk maken voor bedrijven. Bij de start van een zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne zijn er een aantal vaste stappen die doorlopen worden. Zo starten we met een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat we voor jou kunnen doen en wat voor jou een goede strategie zou zijn. Vervolgens gaat je website de opstartfase in en als de eerst maand van de campagne erop zit, gaan we over op onderhoud waarin we telkens per kwartaal focuspunten voor verbetering bepalen. Gedurende het traject zijn we altijd bezig met vier kernelementen van zoekmachine optimalisatie: linkbuilding, content, conversieoptimalisatie en techniek. Hieronder proberen wij alle stappen van onze werkwijze zo duidelijk mogelijk te omschrijven.
Apps & Tools, Strategie Jobs event Login / Registreren Wanneer je nog aan het twijfelen bent of je een SEA bureau wilt inschakelen, willen we je graag helpen. Steeds meer bedrijven besteden AdWords uit aan een gespecialiseerd bureau en dit is niet zonder reden. Hieronder geven negen redenen waarom het uitbesteden een goed idee voor jou kan zijn.
Bovenaan in Google komen met je website, hoe werkt dat nou precies? Mijn favoriete onderdeel van internet marketing is zoekmachine optimalisatie, een vakgebied wat antwoord geeft op deze vraag.
Witvrouwenbergweg 8D Shopping Today 2018 Zoekwoord planner Loop het artikel nu eens langs. De laatste ontwikkelingen op SEO gebied
14. Maak gebruik van je eigen contact gegevens 24/7 productinformatie aan te passen in de advertenties;
Overtuigen op het WEB Mobile marketing strategie
Maatwerk Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg tijd en kennis investeert in de zoekmachine optimalisatie van jouw bedrijf. Doordat zoekmachine optimalisatie gratis is moet je er wel veel tijd aan besteden wanneer je het niet wilt uitbesteden. Deze tijd zien we niet als kosten maar eerder als een investering in je bedrijf. Dit zal zich na een tijd waarschijnlijk uitbetalen in de vorm van leads. Dit heeft alleen wel tijd en geduld nodig.
Google optimalisatie Google AdWords laten beheren door Team Nijhuis? Schrijf op de andere site een korte introducerende tekst en verwijs via een link naar het volledige artikel op je eigen website. Voeg op de andere website ‘onder water’ een ‘canonical link’ toe. Daarmee geef je richting de zoekmachines aan waar het originele artikel staat. Als je een WordPress website hebt, dan kun je met de Yoast SEO plugin deze verwijzing eenvoudig instellen.
Wekelijks nieuws in je inbox? 27. Denk aan voice search
085 – 760 33 38 Online Marketing Bureau Apeldoorn Hoger in Google komen in 7 minuten met 11 tips Verder denk ik dat de vorige reacties de overige punten goed genoeg weerleggen! Hopelijk in het vervolg een betere redactie van Frankwatching om dit soort artikelen ook voor de auteurs minder ‘pijnlijk’ te maken.
Websitestructuur wordt door SEO overzichtelijker voor zoekmachines en bezoekers Ultimate House Merchandise
Strategieën om mee te scoren info@pauwr.nl Ok, hier gaat het vaak fout! Onze visie: Verhoog je conversieratio
Dit zorgt ervoor dat het artikel via Google Afbeeldingen beter wordt gevonden. Tevens ondersteunt het de ‘SEO-waarde’ van het artikel; de content die wordt aangeboden wordt immers ondersteunt met relevante afbeeldingen. Ik raad echter sterk af om dit te manipuleren. Dus vertaal de titel, bestandsnaam etc. van een afbeelding naar waarheid. Zoekmachines mogen misschien ‘blind’ zijn, dom zijn ze zeker niet.
12 advertenties Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7. Jouw gegevens Ben je nog niet zo bekend met SEO? Begin dan met SEO 101. De rest kan verder lezen (P.S. je mag ook verder lezen als je niet zo veel van SEO weet. Waarschijnlijk wordt het vanzelf een stuk duidelijker).
Display adverteren info@adena.nl Benieuwd naar jouw ‘link profile’? Dat kun je checken via de Moz.com: Niet elk AdWords bureau doet wat het zegt te doen. Benieuwd naar de kansen en verbeterpunten in jouw campagnes?
AdWords uitbesteden aan een top 20 Google Premier partner bureau?
Als je al aangesloten bent bij een AdWords bureau kan het natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden over het bureau bent. Dit kan meerdere redenen hebben, zowel materieel als emotioneel. Daarnaast zijn er ook genoeg bedrijven die onbewust beter kunnen overstappen van bureau. Voor deze bedrijven geven we drie redenen wanneer het goed kan zijn om over te stappen van AdWords bureau.
Vraag kosteloos een website analyse aan, gericht op zoekmachine optimalisatie, en jouw website wordt:
In Google Adverteren: eigen rapportage-omgeving om 18:25 Wij hebben ervaring met de Horeca branche! 085 208 21 00
Om hoger in de Google ranking te komen is het belangrijk dat de pagina nuttige, hoogwaardige en relevante inhoud heeft. Schrijf daarom maar over een onderwerp per pagina. Hierdoor raken bezoekers en dus ook zoekmachines niet in verwarring. Uiteraard kun je wel een thema rondom je zoekwoorden inzetten. Als iemand zoekt op hardloopschoenen kopen dan kun je ook de variaties, welke hardloopschoenen moet ik kopen erbij pakken. Zo vergroot je het bereik én de invloed die de content uitoefent op de rankings van Google alleen maar meer.
8 berichten Kort gezegd: alle diensten. We beheren jaarlijks meer dan 2 miljoen euro in Adwords-spend en dat doen we al meer dan 10 jaar. Bij voorkeur nemen we Adwords-optimalisaties volledig bij je uit handen. De reden: we kunnen dan echte verantwoordelijkheid nemen voor de prestaties van de campagnes. Én jij hebt er geen omkijken meer naar (maar blijft op de hoogte door frequent contact en heldere rapportages).

Google Ads (AdWords Specialist h1>

Zoekmachine Optimalisatie en Google Ads Beheer h2>

https://affiliate.sneleentaxi.nl?tt=27227_0_1_ Regels en alinea’s worden automatisch gesplitst. Zoekmachine marketing is de sleutel tot succes. Bratpack, de Google Adwords specialist in en nabij Amsterdam, weet natuurlijk als geen ander hoe jouw website het beste in beeld kan komen op Google. We formuleren samen de belangrijkste zoektermen van je website en vervolgens gaan de gecertificeerde marketeers van Bratpack aan de slag met scherpe advertentie campagnes in de Google en Bing zoekmachine.
Team Nijhuis werkt altijd op basis van een voorspelling, waarbij we uitgaan van de volgende factoren: Sebastiaan is de strategisch partner van opdrachtgevers en verslaafd aan zijn notitieblokken. De mooiste ideeën ontstaan bij Sebastiaan spontaan. Sebas is dan ook het stuiterballetje op kantoor. De marketeer die nooit stil zit, doorslaat in de cursussen, boeken en blogs die hij volgt en gek is van de psychologie.
Over Dutch Blue .Over ons WANNEER UITBESTEDEN? In de offline wereld werkt dit principe hetzelfde. Met een goed netwerk en portfolio, een grotere kans op opdrachten.
Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies Animatie video De headings (H1, H2 etc.) bevatten het belangrijkste zoekwoord voor die pagina;
hoe veel mensen converteren op uw website? M.a.w. vinden ze wat ze zoeken ( het ultieme doel)?
Privacyverklaring – Algemene voorwaarden Nu zal je denken: hoe krijg ik hiermee mijn website hoog in Google? Nou, leesbaarheid zorgt er ook voor dat je bovenaan komt op Google. Pas daarom je woordkeuze en taalgebruik aan op de bezoekers van je site. Hierdoor zullen deze langer op je website blijven en vaker terugkomen. Allemaal factoren die bepalen hoe hoog je in de Google zoekresultaten komt te staan.
7 minuten is alleen weggelegd voor de professional (denk aan jamie olivers 15 minutes), maar wel handige tips die snel uitgevoerd kunnen worden. Good work! 22. Gebruik witruimte
WEBSHOP DESIGN | SEO SERVICE NEDERLAND WEBSHOP DESIGN | SEO SERVICE ROTTERDAM WEBSHOP DESIGN | SEO SERVICE AMSTERDAM

Legal | Sitemap
[otp_overlay]

15 gedachten over “BEZOEKERS | SEO SERVICE AMSTERDAM”

 1. Ontvang nieuwe vergelijkbare vacatures in je mailbox
  Leidt het dag-in-dag-uit optimaliseren van één Google Adwordscampagne niet tot tunnelvisie? Wat is het gevolg van dit gegeven?
  Cursus WordPress volgen? Je site maken in 1 dag doe je bij Vlot & Goed
  Freelancer.nl Voor De Beste Freelancer zzp-marktplaats
  Zoekmachine optimalisatie, ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij optimaliseren jouw website op zo’n wijze dat deze gegarandeerd een hogere positie in Google en overige zoekmachines haalt.
  13 september 2018 (vol)
  De Google Analytics-IQ certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van digitale analyse en Google Analytics, waaronder planning van metingen en implementatie, en configuratie en beheer in Google Analytics.
  Webdelta opereert vanuit Alkmaar en wij hebben veel klanten in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Heiloo enzovoorts. Maar wij opereren ook landelijk met klanten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. En we aarzelen niet om klanten uit andere delen van Nederland, van Maastricht tot Den Helder en van Middelburg tot Groningen te ondersteunen in hun streven om hoger in Google te komen. Vraag nu een website offerte voor bouw, SEO of SEA aan.

 2. Zaadmarkt 95
  6. Zet accounts op naam van jouw bedrijf
  Zoekmachine Adverteren met Google Adwords
  Telefoon: 074-2659999
  7. Gebruikersgedrag en haar invloed op SEO
  Apparaten

 3. Is het bureau Google gecertificeerd? (Google AdWords Certified)
  Bekijk hier de veel gestelde vragen over Zoekmachine Marketing. Bekijk hier een SEO Scan die we gemaakt hebben voor onze klant. Zijn gehele website wordt aan de hand van tientallen SEO factoren geanalyseerd.
  Web development
  – Stijn Horsten, Manager Barberstore
  Verdubbel uw website-aanvragen. Gegarandeerd!
  Klopt jouw onderbuikgevoel dat jouw huidige bureau niet voldoende werk voor je verricht?

 4. Hoe je de temperatuur van je doelgroep bepaalt – en daardoor beter verkoopt
  107. Los problemen met je website spoedig op en voorkom problemen
  Dat garandeer ik je.
  Buttonplay is uw beste keuze als Google Adwords bureau om uw campagnes voor u verzorgen. Met deskundig advies en uitvoering wordt optimaal resultaat uit uw marketingbudget gehaald. Buttonplay is gevestigd in Maastricht, Limburg, maar kan uw Google Adwords campagnes natuurlijk landelijk of zelfs internationaal beheren.
  GoalGorilla retreat: een belangrijk moment van overdenken
  $(document).ready(function(){

 5. Hoger in Google met linkbuilding
  Sociale knoppen
  Links naar je site zijn overigens nog steeds belangrijk, maar er zijn tegenwoordig meer factoren die een rol spelen, zoals de kwaliteit van je content en de autoriteit van de website die naar jou verwijst.
  Stap 3 van onze werkwijze is het daadwerkelijk inrichten van de campagne. Hier bepalen we de structuur. Dit betreft met name de hoeveelheid advertentiegroepen. Een goede indeling zorgt ervoor dat de advertentieteksten perfect aansluiten op het zoekwoord. Dit resulteert in een hogere klikfrequentie en een betere kwaliteitsscore. Dit is bepalend voor de uiteindelijke kosten en effectiviteit van de campagne. De volgende stap is het bepalen van het budget per productgroep. Vervolgens worden verleidelijke en complete advertentieteksten geschreven. Ook worden site extensies toegevoegd, waardoor zichtbaarheid, kwaliteitsscore, klikfrequentie en advertentie ranking toe zullen nemen.
  Om dit uit te vinden is MarketMuse gebruikt om tienduizend URL’s te analyseren om te kijken naar de ‘onderwerp relevantie’.
  23 SEO Tips

 6. Een voorbeeld van een internet link is de link hierboven. Het woord Pagerank is aanklikbaar en gaat naar een artikel BINNEN mijn eigen site (interne link dus!)
  Wij gaan zorgvuldig met geregistreerde gegevens zoals e-mailadressen en namen om. Wij verkopen geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is bedoeld om te reageren op de site en om je te kunnen profileren. Mochten we in de toekomst toch commerciële boodschappen willen versturen, dan zal dit uiteraard opt-in zijn en word je niet ongevraagd benaderd. Ook met gegevens die met contactformulieren of via e-mail naar ons worden verstuurd, gaan we zorgvuldig om. Deze persoonlijke gegevens worden als vertrouwelijk informatie behandeld.
  Er komen steeds meer nieuwe concurrenten en websites bij in de online wereld. Als je naar de zoekwoorden kijkt zie je het steeds lastiger wordt om je website hoog in Google te krijgen. Toch kun je als je goed zoekt makkelijk op bepaalde, vaak long-tail, zoekwoorden stijgen van positie. Hier zitten dan simpelweg nog weinig concurrenten op. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar je top concurrenten welke strategieën zij toepassen.
  info@diversions.nl
  22nov 2018

 7. Wij geloven dat analyse en inzicht in de oorzaken van vraagstukken cruciaal zijn vervolgens oplossingen te implementeren die efficient, effectief en schaalbaar zijn.
  Haarman Internet Marketing © 2018
  Start vandaag nog met het opvragen van een offerte. Vervolgens kunnen we snel van start gaan om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines en betere posities te krijgen.
  Voor organisatoren
  Gratis Analyse van Huidige Campagnes
  Online Concurrentieanalyse 
  Gesponsorde berichten op bijvoorbeeld Facebook zien er op je tijdlijn net uit alsof een vriend dit heeft gepost of dat dit van een pagina die je komt die je een like hebt gegeven! Dit soort persoonlijke marketing gebaseerd op vertrouwen werkt extreem goed om nieuwe klanten te vinden en de aandacht te vestigen op een bepaald product in de spotlight of een actie die jij aanbiedt! De Online Marketing Coach bedenkt de juiste marketing tekst, en kiest het segment dat interesse heeft in jouw product of dienst. Een betere manier om jongvolwassenen te bereiken is er niet en met De Online Marketing Coach is er ook geen voordeligere manier!
  Rosmalen (dinsdagen 6, 13 en 20 november)
  TrafficAnalysis: sinds Google bijna niet meer laat zien op welke zoekwoorden bezoekers je website bereiken, moet je er maar een slag naar slaan. TrafficAnalysis laat het wél zien.

 8. Goody Ads heeft veel voordelen naast een normaal online marketing bureau. Onze experts zijn gespecialiseerd in Google Adwords. Dit betekent dat wij niet alleen in het zoeknetwerk van Adwords actief zijn. Ook met Google Shopping en Display behalen we fantastische resultaten. Daarnaast is Adwords bureau Goody Ads Google partner. Hierdoor tonen we aan dat we alle kennis in huis hebben om een succesvolle campagne op te zetten. Wilt u graag uw Google AdWords beheer in vertrouwde handen leggen?
  Uncategorized
  Hoger in Google met Kliq
  Door Wolter Spaink op 12 juli 2016
  Dergelijke opbrekingen van de tekst, zorgen er niet alleen voor dat de ogen van de gebruiker direct naar de opsomming wordt getrokken. Google waardeert dergelijke samenvattingen.

 9. En blijf op de hoogte
  Google Adwords & Bing
  Een van de grote voordelen van het adverteren met Adwords is het inzicht krijgen van de baten en de kosten. In tegenstelling tot een “gewone” advertentie weet je precies wat je Awords advertentie oplevert. Dit inzichtelijk maken kost wel wat werk. Zo moeten er bepaalde conversie codes op de website worden geplaatst en moeten deze ingesteld worden binnen de campagne. Wanneer je geen toegang hebt tot de campagne eis dan dat de conversies inzichtelijk worden gemaakt en controleer deze met de eigen data.
  Om een hoge positie in Google te verwerven, moet u als eerste uw websitestructuur bepalen. Uw website moet namelijk één groot geheel zijn en elke pagina moet gerelateerd zijn aan andere pagina’s. Daarbuiten moet zowel de bezoeker als Google zich makkelijk kunnen navigeren over uw website. Als dit eenmaal staat, is het zaak per pagina zo goed mogelijk aan Google duidelijk te maken waar deze over gaat.
  Whello is een performance bureau. We beseffen maar al te goed dat we onszelf dubbel moeten terugverdienen. Dus daag ons vooral uit.
  Juridische desk
  In de inhoud van deze pagina hebben we, zeker doordat we het er de hele tijd over hebben gehad, zeer vaak de tekst ‘zo kom je hoog in Google’ opgenomen. En ook dat is door Google te zien.
  Social Messaging 2017

 10. 35. Remarketing gaat verder dan in Google AdWords
  Online Marketing Bureau Gouda
  Waarom beginnen we bij onderzoek van je doelgroep? Omdat grote zoekmachines zoals Google de zoeker op de eerste plaats zetten. Het doel van Google is om zoekers zo snel en effectief mogelijk te voorzien van antwoorden op hun zoekvragen.
  Monkeybridge: Onze partner in online marketing
  langdurige effecten
  E: info@intelligentonline.nl
  Iedereen wil hoog komen in Google en het liefst op alle mogelijke zoekwoorden die met je markt te maken hebben.
  Hulp vragen aan SAM
  Ons team

 11. Maak hier een gratis account aan en start direct! U hoeft alleen maar de keywords op te geven en de URL en alles wordt automatisch voor u DAGELIJKS gechecked op Google rank positie. U kunt automatische rapportages instellen. Per mail ontvangt u dan elke dag, week of maand een mooi overzicht met de rankings per dag in Excel, PDF of tekst file. Enorme time-saver!
  Marketing
  Basic vloeren
  Programmatic Advertising
  wat is een canonical tag
  Campagnes met Positieve ROI blijven over
  Leroy de Bruijn
  Als AdWords specialist van Maatwerk Online moet je gespecialiseerd zijn in alles wat met adverteren in Google te maken heeft. Hierdoor hebben al onze medewerkers de Google certificaten en zijn we als bedrijf officieel Google Partner.

  Conversational Commerce

 12. 3 White hat SEO versus black hat SEO
  Klik direct hieronder voor meer informatie:
  Quick links
  (SEO) Advies
  5
  Training en begeleiding
  Lees de volledige beschrijving

 13. Meer online rendement behalen? Ben je op zoek naar het meest voordelige zoekmachine optimalisatie bureau met verstand van zaken? Neem contact op met Rubix Marketing!
  Privacy*
  Privacybeleid en cookiemelding
  Verwante wijzigingen
  Onze medewerkers van het Google AdWords Certified Partner team zijn zeer enthousiast en gedreven. Ze beschikken over de benodigde online ervaring waardoor ze weten waar ze over praten. Daarnaast zijn ze allen AdWords certified, wat ons als Premier Partner onderscheidt van de rest. Het houdt in dat onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten om zichzelf ‘Google AdWords Qualified Individual’ te noemen. Een bepaalde waarborging voor jou zodat je ervan uit kunt gaan dat wij kwaliteit leveren. Onze Google AdWords specialisten weten als geen ander op welke manier je bedrijf het beste kan adverteren. Door onze ervaring en expertise zijn we in staat om de meest geavanceerde AdWords campagnes op te zetten. Om jouw doelstellingen te bereiken met online adverteren, adverteren we op de voor jou meest geschikte advertentienetwerken. We zijn van alle markten thuis en hebben de nodige ervaring met het opzetten van Google AdWords campagnes in het zoek- en display netwerk van Google. Hierbij kun je denken aan Youtube marketing of remarketing. Ben je in het bezit van een webshop en wil je de artikelen in je webshop promoten? Dan zetten we graag Google Shopping in. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact op met Team Nijhuis, Google AdWords Certified Partner.
  Linkbuilding is niet moeilijk, maar het kost wel veel tijd. Je moet namelijk:

 14. Als je ervoor kiest om AdWords uit te besteden aan Google AdWords bureau Stramark, beheert één van onze AdWords-specialisten jouw Google AdWords campagne op maandelijkse basis. Daarnaast houdt onze Google Adwords hulp in dat je elke maand contact met de AdWords consultant hebt die alles weet over jouw AdWords-camapgne. Iedere maand krijg je een verslag over de uitgevoerde werkzaamheden en ontvang je een overzicht met de belangrijkste resultaten.
  Een gecertificeerd AdWords specialist maandelijks je campagnes beheert
  Joomla hosting
  – Content optimalisatie
  19 berichten
  Je vindt nu in het menu links de optie ‘SEO’. Als je hier voor de eerste keer op klikt dan zal er worden gevraagd of je een rondleiding wilt volgen, hier zou ik zeker de tijd voor nemen.
  Bij wie kan ik mijn AdWords uitbesteden?

 15. Bing Ads Uitbesteden
  Blogoverzicht
  Je zou het misschien niet verwachten maar bookmarks helpen mee om een website hoger in Google te krijgen. Wanneer bezoekers jouw site toevoegen aan hun bladwijzer wordt dit gelezen door Google. Je moet dus toestaan dat bezoekers dit met jouw website kunnen doen.

Plaats een reactie